HOME
HET ONTSTAAN
D'n TREF INSITE
OPENINGSTIJDEN
AGENDA
LAATSTE NIEUWS
FEESTEN OF PARTIJEN
VOGELBEURS SUCCES
ZO VIND U ONS
VERENIGINGEN
BADMINTONCLUB
BV DON BOSCO
BV DE TREFFERS
BV ZONDER NAAM
BV DWR
BYZANTIJNS KOOR EHV
CV DE LEUTE
DARTCLUB TREFZEKER
DOVENCLUB KOMPAS
DE SCHEMERLAMPEN
KIENEN
S.N.R.E.
CV DE LEUTE 2017
CARNAVAL SHOW 1
CARNAVAL SHOW 2
D'N TREF OP FACEBOOK
STICHTING DON BOSCO
CONTACT
WEBSITE LINKS

Dovenvereniging KOMPAS

Zaterdags van 13.30 uur tot 18.00 uur


 


 Dovenvereniging KOMPAS

Een ontspanningsvereniging voor 55+ doven van Eindhoven en omgeving. Wij zijn een hechte groep en iedereen werkt op zijn beurt mee aan het  organiseren van activiteiten!  Wij organiseren 9 keer per jaar in de eerste week van de maand een leuke activiteit.

Een keer per jaar een stadswandeling, een snertwandeling, en in d'n Tref 7 keer b.v. spelletjes zoals op de foto; een quiz zoals hoog/laag enz.

Daarnaast gaan wij in de zomer 1x per maand een boswandeling doen. Wij doven gaan altijd in een kring zitten zodat wij elkaar kunnen verstaan middels gebaar en liplezen. Wij zijn heel tevreden met het zaaltje in d'n Tref ook omdat het zo mooi vierkant is. Iets wat elders moeilijk te vinden was.

De service en de mogelijkheden zijn bovendien Perfect!. Onze vereniging telt momenteel 24 leden. Dat blijft ongeveer zo omdat de ring anders te groot wordt. Onze club bestaat bijna 25 jaar.

Onze contact persoon is de secretaris Jo Das Grootschoterweg 114 6023 AV Budel-Schoot.  jjdas@telfort.nl  of SMS 06 107 120 51

Het bestuur: Anneke Beets Voorzitster, Lily Vermeulen penningmeester en Jo Das secretaris.


Contactcentrum D'n Tref | info.dntref@upcmail.nl